PENGUMUMAN


Salam semua.dgn views video dah beratus ribu kot..dan komen2 agak kasaq.
saya rasa bertanggungjawab kena clearkan isu ni

1. Ya saya organiser event geng mainan dan cosplay nama CTFKL atau Collectors Toy fair Kuala Lumpur...
atau kelab pengumpul mainan kuala lumpur yg sah dah sudah diregistered.

2. Depa 2 ni memang geng cosplay lama dah(pakai costume la)

3. Sudah diijab kabul pada 12 mac 2019

4. Ni merupakan bersanding kali ke 3..

5. Kami geng mainan hanya meraikan depa. Di event mainan.. dalam dewan tu kami dah macam family.

6. Depa pun mula berjumpa dan bercinta di CTFKL3 (2016) dan CTFKL4 (2018)

7.Kami cuma meraikan depa cara kami. Sat saja 30 minit

Nama event pun kampong geng mainan.. ala macam ada org kawin di kampong la. Tapi kampong kami Bukan kampong hangpa

8. Bacaan doa dan negaraku pun ada

Aku sini minta maaf kpd kedua pengantin baru kita serta keluarga dia.


Terima kasih semua geng mainan yg defend dan cuba clearkan..

Harap clear la. Maafkan daku depa tak paham

Event tadi pun event amal utk anak yatim dan asnaf raudah gombak.

Tq Saya yg sentiasa mencari menan
Wan Muhammad Aznan Dato Wan Azmi
Founder CTFKL
Kampong Bendang Man
08200 Sik.Kedah


ENTER WEBSITE

CTFKL : Collectors Toy Fair Kuala Lumpur
Kelab Acara Pengumpul Mainan Kuala Lumpur (PPM-005-14-11012017)
wankedah@ctfkl.com / Tel : Kirin 019 666 9690